רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
איך להכין צ'יפס סלק – מתכון קל ומהיר
מרכיבים:
- 2 יחידות סלק
- שמן זית לטיגון (או תרסיס שמן)
מתכון לסלט צ'יפס סלק
מתכונים נוספים
צ'יפס בתנור פריך ומושלם: המתכון הסודי
צ'יפס מתנפח של פעם כמו בפלאפל
קובה סלק מושלם כשר לפסח
אופן ההכנה:
- קילוף הסלק: מקלפים את הסלק וחותכים לרצועות דקות או לעיגולים.
- חימום השמן: מחממים שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
- טיגון הסלק: מכניסים חופן של רצועות סלק לסיר ומערבבים בעדינות כדי שלא ידבקו.
- הוצאת הצ'יפס: מטגנים עד להופעת בועות קטנות, מוציאים את הצ'יפס בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
- קירור: מצננים את הצ'יפס לחלוטין עד שיהפוך לקריספי.
זמן הכנה: כ-20 דקות דרגת קושי: קל
מתכון של זהר מנדל
הגב