הצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו וקבלו 35 מתכונים חדשים כל שבוע

מצרכים להכנת הבצק: ¼2 כוסות סולת ¼1 כוסות קמח 10 גרם אבקת אפייה 8 גרם סוכר וניל 2 כפות סוכר מלח קורט ½ כוס שמן חם 1 כוס מים פושרים להכנת המילוי: ½ קילו תמרים טחונים 1 כף שמן 1 כף קקאו ¼ כפית אגוז מוסקט ¼ כפית קינמון להכנת הסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1 פרוסת לימון מי ורדים כמה טיפות עוגיות מקרוד – חן במטבח מתכונים נוספים עוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות ...

חיתוכיות שוקולד קפה נדירות ב-10 דקות אני אוהב שוקולד. אני אוהב קפה. אז מה יותר טעים מלהשילוב בין השניים? חיתוכיות שוקולד קפה, כמובן! המתכון הזה לחתיכות שוקולד קפה נדירות הוא אחד המתכונים האהובים עליי ביותר. הוא פשוט להכנה, טעים להפליא, ויש לו טוויסט מיוחד של קפה נדיר. מקור המתכון המתכון הזה הוא קצת משתנה, אבל הוא כנראה הומצא באיטליה, מולדתו ...

עוגיות סולת במילוי תמרים – פינוק מתוק וקל להכנה! המתכון הזה מושלם לארוחת צהריים משביעה, ערב מפנק או נשנוש טעים בין לבין. העוגיות עשויות מבצק סולת פריך ומתפורר, וממולאות בתערובת תמרים מתוקה וריחנית. ההכנה פשוטה וקלה, וכל אחד יכול להכין אותה בקלות. הנה כמה טיפים להכנת עוגיות סולת מושלמות: השתמשו בסולת איכותית. הקפידו להכין את הבצק לפי ההוראות. השתמשו בתמרים ...

רוזלך יותר טעים מקפה לנדוור מי מאיתנו לא מכיר את הרוזלך המפורסמים של קפה לנדוור? אותם מאפים פריכים ומתוקים, עטופים במעטפת בצק דקיקה ומלאים בממרח נוטלה עשיר. המתכון הזה יביא לכם את הטעם המוכר והאהוב היישר אל המטבח הביתי, בלי הרבה מאמץ ועם תוצאה מושלמת שתגרום לכם להתגעגע לימים של ילדות. ארץ מקור: הרוזלך, או "שבלולים" בתרגום מעברית, מקורם כנראה ...

אלפחורס מתכון קל כמו בארגנטינה אלפחורס, עוגיות פריכות ומתוקות במילוי ריבת חלב וציפוי קוקוס, הן קינוח אהוב ומוכר בכל בית בישראל. מקורו של המאפה האהוב הזה הוא בארגנטינה, שם נהוג להכינו במגוון וריאציות. המתכון שלפניכם הוא גרסה קלה ופשוטה להכנה, שתאפשר לכם ליהנות מאלפחורס טרי וטעים תוך זמן קצר. מתכון של אתי ממן. מרכיבים: לבצק: 1 כוס סוכר 1 כוס ...

עוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות מתכון אותנטי וטעים במיוחד. ...

יפה וקס ברקו משתפת אותנו במתכון המוצלח שלה לעוגיות פקאן. ...

עוגיות ביסקוטי קפה איטלקיות מושלמות ...

עוגיות שקדים מושלמות - עבמבר מתכון מנצח ...

עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים מתכון מוצלח של לי אבוטבול ...