רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מתכון לפוטטוס קריספי כמו במסעדות – ללא טיגון
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30-40 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 6-8 תפוחי אדמה
- 1 בטטה
- קורט מלח
- מעט פלפל שחור
- רוזמרין יבש (לפי הטעם)
- פפריקה אדומה (לפי הטעם)
- כורכום (לפי הטעם)
- כמון (לפי הטעם)
- שום גבישי (לפי הטעם)
- צ'ילי גרוס יבש (לפי הטעם)
- שמן זית
- 2 כפיות קורנפלור
פוטטוס קלאסיים – קריספיים ומתובלים שמתחסלים בשניות!
מתכונים נוספים
צ'יפס מתנפח של פעם כמו בפלאפל
תפוחי אדמה בתנור מתכון נדיר
איך להכין לחמניות שום – מתכון מנצח לכל המשפחה
אופן ההכנה:
-
מכינים את הירקות:
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה והבטטה.
- חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עם הקליפה ("סירות").
- חותכים את הבטטה לרצועות.
-
מתבלים:
- בקערה גדולה, מערבבים את התבלינים עם שמן הזית.
- מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
- מפזרים את הקורנפלור ומערבבים שוב.
-
אופים:
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הירקות בשכבה אחת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30-40 דקות, או עד שתפוחי האדמה והבטטה מזהיבים ופריכים.
מתכון של חיה מושקה ללונק
הגב