מתכון לפוטטוס קריספי כמו במסעדות – ללא טיגון

מתכון לפוטטוס קריספי כמו במסעדות - ללא טיגון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

מתכון לפוטטוס קריספי כמו במסעדות – ללא טיגון

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30-40 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 6-8 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • רוזמרין יבש (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • שום גבישי (לפי הטעם)
  • צ'ילי גרוס יבש (לפי הטעם)
  • שמן זית
  • 2 כפיות קורנפלור

פוטטוס קלאסיים – קריספיים ומתובלים שמתחסלים בשניות!

מתכונים נוספים

צ'יפס מתנפח של פעם כמו בפלאפל
תפוחי אדמה בתנור מתכון נדיר
איך להכין לחמניות שום – מתכון מנצח לכל המשפחה

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הירקות:

    • שוטפים היטב את תפוחי האדמה והבטטה.
    • חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עם הקליפה ("סירות").
    • חותכים את הבטטה לרצועות.
  2. מתבלים:

    • בקערה גדולה, מערבבים את התבלינים עם שמן הזית.
    • מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
    • מפזרים את הקורנפלור ומערבבים שוב.
  3. אופים:

    • מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הירקות בשכבה אחת.
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30-40 דקות, או עד שתפוחי האדמה והבטטה מזהיבים ופריכים.

מתכון של חיה מושקה ללונק