איך להכין צ'יפס סלק – מתכון קל ומהיר

איך להכין צ'יפס סלק - מתכון קל ומהיר

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

איך להכין צ'יפס סלק – מתכון קל ומהיר

מרכיבים:

  • 2 יחידות סלק
  • שמן זית לטיגון (או תרסיס שמן)

מתכון לסלט צ'יפס סלק

מתכונים נוספים

צ'יפס בתנור פריך ומושלם: המתכון הסודי
צ'יפס מתנפח של פעם כמו בפלאפל
קובה סלק מושלם כשר לפסח

אופן ההכנה:

  1. קילוף הסלק: מקלפים את הסלק וחותכים לרצועות דקות או לעיגולים.
  2. חימום השמן: מחממים שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
  3. טיגון הסלק: מכניסים חופן של רצועות סלק לסיר ומערבבים בעדינות כדי שלא ידבקו.
  4. הוצאת הצ'יפס: מטגנים עד להופעת בועות קטנות, מוציאים את הצ'יפס בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
  5. קירור: מצננים את הצ'יפס לחלוטין עד שיהפוך לקריספי.

זמן הכנה: כ-20 דקות דרגת קושי: קל

מתכון של זהר מנדל