צ'יפס בטטה ללא טיגון – נשנוש טעים ובריא

צ'יפס בטטה ללא טיגון - נשנוש טעים ובריא

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

צ'יפס בטטה ללא טיגון – נשנוש טעים ובריא

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30-40 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 3 בטטות כתומות
  • 3 בטטות סגולות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור

צ'יפס בריא עם טריק ללא טיגון נעמה קדוש

מתכונים נוספים

צ'יפס מתנפח של פעם כמו בפלאפל
עוגת שיש שוקולד מהירה קינוח מושלם לכל אירוע
אורז ירוק פרסי עם בשר – מתכון אותנטי וקל להכנה

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבטטות:

    • קולפים את הבטטות וחותכים לפרוסות עבות.
    • חותכים את הפרוסות לצ'יפס בצורת זיג זג בעזרת חותכן צ'יפס או סכין.
  2. מתבלים:

    • בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית, הקורנפלור, המלח, הפפריקה והפלפל השחור.
    • מוסיפים את הצ'יפס ומערבבים היטב עד שכולם מצופים בתערובת.
    • אם יש צורך, מוסיפים עוד כף שמן זית.
  3. אופים:

    • מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת, מבלי שייגעו אחד בשני.
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30-40 דקות, או עד שהצ'יפס מזהיבים, רכים מבפנים ופריכים מבחוץ.

מתכון של צביה אורן