עוגת שקדים וקוקוס ללא סוכר: הסוד של קונדיטורים להכנת עוגה מושלמת בלי רגשות אשם!

עוגת שקדים וקוקוס ללא סוכר: הסוד של קונדיטורים להכנת עוגה מושלמת בלי רגשות אשם!
2.9/5 - למתכון דירוג של 19 חובבי בישול

עוגת שקדים וקוקוס ללא סוכר – המתכון המושלם לשמור על הגזרה (וגם ליהנות!)

זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל

מתכון לעוגת שקדים וקוקוס ללא סוכר, רכה, אוורירית ומלאת טעם. מושלמת למי שמחפש קינוח בריא וטעים, ללא רגשות אשם!

מצרכים:

  • 3 ביצים, מופרדות
  • 50 גרם חמאה (½ חבילה)
  • 1 וחצי כפות חמאת קקאו
  • ¼ כוס שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר סוויטאנגו (או ממתיק אחר)
  • 1 ורבע כוסות קמח שקדים
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כף אבקת אפייה
  • ¼ כוס שקדים פרוסים מולבנים
  • ¼ כוס מי סודה

עוגת שקדים ללא קמח

מתכונים נוספים

עוגת שקדים אוורירית מתכון עסיסי במיוחד
מתכון לעוגת שמרים במילוי קקאו – רכה וטעימה
פונדנט שוקולד מריר ובלונדי – המתכון הסודי שמסעדות יוקרה לא רוצות שתכירו!

עוגת שקדים וקוקוס ללא גלוטן

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבלילה: ממיסים את החמאה עם חמאת הקקאו, השמנת המתוקה ו-3 כפות סוכר סוויטאנגו.
  2. בקערה, מערבבים את קמח השקדים, הקוקוס ואבקת האפייה.
  3. מוסיפים את תערובת החמאה המומסת לקערת המרכיבים היבשים. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את החלמונים לתערובת ומערבבים.
  5. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם כף סוכר סוויטאנגו עד לקבלת קצף יציב.
  6. מקפלים את קצף החלבונים בעדינות לתוך תערובת העוגה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. אופים את העוגה: משמנים תבנית אפייה. אם משתמשים בתבנית עם תחתית נשלפת, מפזרים את השקדים הפרוסים על התחתית. אם משתמשים בתבנית רגילה, מפזרים את השקדים מעל הבלילה לאחר היציקה.
  8. יוצקים את בלילת העוגה לתבנית.
  9. אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות, או עד להזהבה.

בתאבון!

מתכון של שרית ברסקה