רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מצרכים
- 1 ק"ג בשר עגל טרי טחון גס עם 20%-15% שומן לפחות – פלדה, צלעות או צוואר
- 2 בצלים קצוצים דק־דק (לא טחונים)
- 4 שיני שום כתושות
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק־דק
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית גדושה מלח
- ½ כפית כמון
- ½ כפית בהרט
- ½ כוס צנוברים קלויים לא חובה
- ½ כוס פירורי לחם לרגישים לגלוטן השתמשו ב-½ כוס פירורי לחם ללא גלוטן
- ¼ כוס מי סודה קרים או כפית אבקת סודה לשתייה מעורבבת היטב ב-1/4 כוס מים קרים, לא לוותר!
- ¼ כוס שמן קנולה או שמן זית
הגב