אספרגוס מוקפץ – מתכון דיאטטי וטעים ב-10 דקות

אספרגוס מוקפץ - מתכון דיאטטי וטעים ב-10 דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

אספרגוס מוקפץ – מתכון דיאטטי וטעים ב-10 דקות

זמן הכנה: 10 דקות דרגת קושי: קל מאוד

מצרכים:

  • 1 צרור אספרגוס טרי (דק)
  • קורט מלח גרוס
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוזי מלך קצוצים
  • מעט שמן זית

מתכון לאספרגוס בשתי דרכים של ישראל ותמרה אהרוני – פודי

מתכונים נוספים

פשטידת ירקות וגבינה קלה
מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות
פלפל צ'ומה ביתי חריף – מתכון פשוט וטעים

אספרגוס ברוטב שום לימון ושמן זית – מתכון של השף ברק יחזקאלי

אופן ההכנה:

  1. מכינים את האספרגוס: שוטפים היטב את האספרגוס וחותכים כ-3 ס"מ מהחלק התחתון הקשה.

  2. חולטים את האספרגוס: מרתיחים מים בסיר. מוסיפים את האספרגוס ומבשלים מספר דקות בלבד, עד שהם מתרככים מעט אך עדיין שומרים על צבעם הירוק.

  3. עוצרים את הבישול: מעבירים את האספרגוס לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול ולשמור על הצבע והפריכות. מסננים היטב.

  4. מקפיצים את האספרגוס: מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים מספר דקות, עד שהם מזהיבים קלות.

  5. מתבלים ומגישים: מתבלים במלח, פלפל שחור ומפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים. מגישים חם.

מתכון של תילי טובה