רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות
זמן הכנה: 20 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 1 חבילה נודלס (400 גרם)
- 3 גמבות מכל הצבעים, חתוכות לרצועות דקות
- 1 בצל גדול, חתוך לרצועות דקות
- 2 שיני שום, חצויות
- 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
- רצועות פילה עוף
- מעט שמן זית
- קורט מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- ½ כוס רוטב סויה בסגנון סיני
ככה תכינו מוקפץ מדהים בבית | מתכון
מתכונים נוספים
חזה עוף מוקפץ עם ירקות מתכון נדיר
שייטל מתכון מוקפץ שכלכך קל להכנה
עוגת גבינה קרה ללא אפייה עם קראמבל פקאן קינמון
פרק 42 -נודלס מוקפץ
אופן ההכנה:
-
מכינים את הירקות והעוף: חותכים את הגמבות, הבצל, השום והגזר לרצועות דקות. חותכים את פילה העוף לרצועות דקות.
-
מקפיצים את הירקות והעוף: מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה או בווק. מוסיפים את הירקות והעוף ומקפיצים על אש בינונית כ-3 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט והעוף משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל שחור.
-
מוסיפים את הרוטב: יוצקים את רוטב הסויה למחבת ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם מעט והעוף מבושל לחלוטין.
-
מבשלים את הנודלס: מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח. מוסיפים את הנודלס ומבשלים לפי הוראות היצרן (בדרך כלל כ-7 דקות). מסננים את הנודלס.
-
משלבים את הנודלס עם המוקפץ: מוסיפים את הנודלס למחבת עם הירקות והעוף ומערבבים היטב עד שהכל מצופה ברוטב.
-
מגישים: מעבירים את המוקפץ לצלחות הגשה ומגישים חם.
מתכון של אורטל עמר
הגב