מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות

מוקפץ נודלס עם עוף - ארוחה מהירה ב-20 דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

4/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות

זמן הכנה: 20 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 1 חבילה נודלס (400 גרם)
  • 3 גמבות מכל הצבעים, חתוכות לרצועות דקות
  • 1 בצל גדול, חתוך לרצועות דקות
  • 2 שיני שום, חצויות
  • 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
  • רצועות פילה עוף
  • מעט שמן זית
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • ½ כוס רוטב סויה בסגנון סיני

ככה תכינו מוקפץ מדהים בבית | מתכון

מתכונים נוספים

חזה עוף מוקפץ עם ירקות מתכון נדיר
שייטל מתכון מוקפץ שכלכך קל להכנה
עוגת גבינה קרה ללא אפייה עם קראמבל פקאן קינמון

פרק 42 -נודלס מוקפץ

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הירקות והעוף: חותכים את הגמבות, הבצל, השום והגזר לרצועות דקות. חותכים את פילה העוף לרצועות דקות.

  2. מקפיצים את הירקות והעוף: מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה או בווק. מוסיפים את הירקות והעוף ומקפיצים על אש בינונית כ-3 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט והעוף משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל שחור.

  3. מוסיפים את הרוטב: יוצקים את רוטב הסויה למחבת ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם מעט והעוף מבושל לחלוטין.

  4. מבשלים את הנודלס: מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח. מוסיפים את הנודלס ומבשלים לפי הוראות היצרן (בדרך כלל כ-7 דקות). מסננים את הנודלס.

  5. משלבים את הנודלס עם המוקפץ: מוסיפים את הנודלס למחבת עם הירקות והעוף ומערבבים היטב עד שהכל מצופה ברוטב.

  6. מגישים: מעבירים את המוקפץ לצלחות הגשה ומגישים חם.

מתכון של אורטל עמר