רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
שוקי עוף עם פטריות וארטישוק
מצרכים:
- 1 חבילה שוקי עוף
- 1 בצל גדול, פרוס לרצועות
- 2 חבילות פטריות שמפיניון שלמות
- 1/2 חבילה תחתיות ארטישוק, חתוכות לרצועות (טריות או קפואות)
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כוסות מים
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1/2 כף כורכום
- 1/2 1 כפיות קארי
- 2 כפיות פלפל שחור
- 2 כפיות מלח
- שמן לטיגון
אופן הכנה:
- מחממים שמן בסיר טפלון.
- מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הפטריות והארטישוק ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את שוקי העוף ומבשלים עד שהם הופכים צבעם ללבנבן, תוך כדי הפיכתם מדי פעם.
- מוסיפים את התבלינים (כורכום, קארי, פלפל שחור, מלח) והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.
- מבשלים כרבע שעה נוספת ומסירים מהאש.
בתאבון!
מתכון של לילך טייב.
הגב