תבשיל פטריות ושוקי עוף עם ארטישוק מתכון מיוחד

תבשיל פטריות ושוקי עוף עם ארטישוק מתכון מיוחד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2.8/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

שוקי עוף עם פטריות וארטישוק

מצרכים:

  • 1 חבילה שוקי עוף
  • 1 בצל גדול, פרוס לרצועות
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון שלמות
  • 1/2 חבילה תחתיות ארטישוק, חתוכות לרצועות (טריות או קפואות)
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 1 כפיות קארי
  • 2 כפיות פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

  1. מחממים שמן בסיר טפלון.
  2. מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הפטריות והארטישוק ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את שוקי העוף ומבשלים עד שהם הופכים צבעם ללבנבן, תוך כדי הפיכתם מדי פעם.
  5. מוסיפים את התבלינים (כורכום, קארי, פלפל שחור, מלח) והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  7. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.
  8. מבשלים כרבע שעה נוספת ומסירים מהאש.

בתאבון!

מתכון של לילך טייב.