קרואסון מדפי אורז – מתכון ששבר את הרשת!

קרואסון מדפי אורז

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

קרואסון מדפי אורז

קרואסונים ללא גלוטן טעימים במיוחד אפשר להכין מדפי אורז במיקרוגל! הם נראים בדיוק כמו קרואסונים אמיתיים, עם מרכז רך, חמאתי ועסיסי, וקריספי וזהוב מבחוץ.

במתכון יהיו גרסאות; אחת מתוקה ואחת מלוחה. כדאי לנסות להכין את הקרואסון עם לחם שום שעשוי משום טרי וקצוץ, עשבי תיבול וחמאה. וזה עדיין יצא לכם שליש מהקלוריות של קרואסון אמיתי!

קרואסון מדפי אורז

מצרכים

6 דפי אורז

קרואסון מתוק

3 ביצים 3 כפות סוכר או תחליף סוכר 3 כפות חלב (כל סוג חלב מתאים) תוספות אופציונליות לקרואסון מתוק 1 כף חמאה מומסת 1/2 כפית תמצית וניל 1/4 כפית קינמון 1/4 כפית אבקת אפייה 1/2 כף סוכר לפיזור מעל

קרואסון מלוח

2 ביצים 1/4 כוס חלב 2 כפות חמאה 1 כף פרמזן מגורד או גבינה דלת שומן 1/2 כפית אבקת שום או 1 שן שום קצוצה 1/2 כפית תבלין איטלקי מלח ופלפל 1/4 כפית אבקת אפייה

תוספות אופציונליות לקרואסון מלוח 1 כף פרמזן מגורד לפיזור 1/2 כפית תבלין איטלקי לפיזור

קרואסון מדפי אורז:

מתכון לבוריק מדפי אורז קל להכנה ב-5 דקות

סודות הקרואסון המושלם: מתכון ביתי קל להכנה עם תוצאות של קונדיטוריה

קרואסון חמאה מתכון משגע

אופן הכנה

חממו את המיקרוגל ל-175 מעלות

קרואסון מתוק: בקערה קטנה, הקציפו יחד ביצים, סוכר וחלב. הוסיפו חמאה מומסת, תמצית וניל, קינמון ואבקת אפייה לפי הטעם, והקציפו שוב. שפכו את התערובת לצלחת.

קרואסון מלוח: בקערה קטנה, הקציפו יחד את כל המרכיבים.

טבלו דף אורז בתערובת למשך שתי שניות מכל צד. חזרו על הפעולה עד שיהיו לכם שלוש שכבות של דפי אורז ערוכים זה על גבי זה. חתכו את הערימה לשלישים, הניחו שתי חתיכות אחת על השנייה, והניחו את החתיכה השלישית אופקית בקצה. גלגלו לצורת קרואסון, ועקמו את הקצוות.

לקרואסון מתוק: אפשר לפזר מעט סוכר מעל.

לקרואסון מלוח: אפשר לפזר גבינה ותבלין מעל.

הכניסו את הקרואסונים למיקרוגל לכ-8 דקות, או עד להזהבה מלמעלה.