רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
פתיתים עם בצל מטוגן ופפריקה
זמן הכנה: 15 דקות
מרכיבים:
- חצי חבילה (250 גרם) פתיתים
- חצי בצל, קצוץ דק
- כף שטוחה פפריקה מתוקה
- 3-4 כפות שמן לטיגון
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפתיתים ומלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
- יוצקים מים רותחים לסיר, עד שהם מכסים את הפתיתים בגובה של כסנטימטר בערך.
- מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 7-9 דקות.
- פותחים את המכסה, מערבבים ובודקים אם הפתיתים רכים. במידת הצורך, מבשלים עוד 2-3 דקות.
בתאבון!
מתכון של הילה ליברטי.
הגב