פתיתים אחד אחד כמו של אמא: המתכון המושלם והקל ביותר

פתיתים אחד אחד כמו של אמא

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2.2/5 - למתכון דירוג של 22 חובבי בישול

פתיתים עם בצל מטוגן ופפריקה

זמן הכנה: 15 דקות

מרכיבים:

  • חצי חבילה (250 גרם) פתיתים
  • חצי בצל, קצוץ דק
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 3-4 כפות שמן לטיגון
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. בסיר בינוני, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הפתיתים ומלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
  4. יוצקים מים רותחים לסיר, עד שהם מכסים את הפתיתים בגובה של כסנטימטר בערך.
  5. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 7-9 דקות.
  6. פותחים את המכסה, מערבבים ובודקים אם הפתיתים רכים. במידת הצורך, מבשלים עוד 2-3 דקות.

בתאבון!

מתכון של הילה ליברטי.