מתכון לטורטיות מטוגנות במילוי בשר – קריספיות וממכרות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

מתכון לטורטיות מטוגנות במילוי בשר – קריספיות וממכרות

זמן הכנה: 30 דקות זמן טיגון: 20 דקות דרגת קושי: בינוני

מרכיבים:

  • טורטיות לבחירתכם
  • בשר טחון
  • בצל גדול
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן קנולה
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים L
  • 1.5 כפות מיונז
  • 1 כף חרדל
  • כף קמח
  • 2 כפות מים
  • תבלינים: בהרט, מלח, ראס אל חנות, מעט כורכום, כמון (הכל לפי הטעם)

פרק 365- טורטית בשר מטוגנת

מתכונים נוספים

טורטיות ממולאות מתכון מנצח לאירוח
קציצות עוף מטוגנות מתכון קריספי במיוחד
טורטיות ממולאות מתכון מנצח לאירוח

אופן ההכנה:

  1. מכינים את המלית:

    • קוצצים בצל ופטרוזיליה (ניתן להשתמש בבלנדר לקיצור זמן).
    • מטגנים את הבצל בשמן קנולה עד להזהבה קלה.
    • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירוק לפירורים קטנים.
    • מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לטגן עוד 5-7 דקות.
    • מתבלים את הבשר בתבלינים ומטגנים עוד מספר דקות עד שהבשר מוכן.
    • מורידים את המלית מהאש ומצננים.
  2. מכינים את הדבק לסגירת הטורטיות:

    • מערבבים כף קמח עם שתי כפות מים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. ממלאים ומגלגלים את הטורטיות:

    • מניחים כף עד שתיים וחצי של מלית במרכז כל טורטייה (תלוי בגודל הטורטייה).
    • מקפלים את צידי הטורטייה כלפי פנים ומגלגלים לגליל הדוק.
    • מורחים מעט מהדבק בקצה הטורטייה ומדביקים היטב.
  4. מכינים את הציפוי והטיגון:

    • בקערה אחת, טורפים ביצים עם חרדל, מיונז ומעט מלח.
    • בקערה שנייה, מערבבים פירורי לחם עם שומשום, פפריקה, כורכום, מלח, כמון, פלפל שחור ומעט שום גבישי.
    • טובלים כל טורטייה בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
    • מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את הטורטיות עד להזהבה.
    • מוציאים את הטורטיות המטוגנות למסננת ומניחים להן להצטנן מעט לפני ההגשה.

מתכון של אפרת זיו