מתכון להום פרייז בתנור עם טוויסט אסייתי

מתכון להום פרייז בתנור עם טוויסט אסייתי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 30 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים (עם הקליפה), חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק (מומלץ: סדרה אסייתית של אוסם)
  • 2 כפיות מיונז
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • רוטב רימונים (להגשה)

מתכונים נוספים

אורז בסמטי ירוק עם תפוחי אדמה מתכון פרסי משגע
תפוחי אדמה בתנור מעוכים מתכון משגע
פסטל תפוחי אדמה במילוי בשר טחון מתכון מטורף

אופן הכנה:

  1. מרתיחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך חלקי (כ-10 דקות). מסננים ומצננים.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את השום הכתוש, רוטב צ'ילי מתוק, מיונז, שמן זית, מלח, פפריקה ופלפל שחור.
  3. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ומערבבים היטב עד לציפוי מלא.
  4. משטחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות, או עד להזהבה.
  6. מגישים חם עם נגיעות של רוטב רימונים.

מתכון של אריאלה גולדמן.