לחמניות שום מלאות בגבינות

לחמניות שום ממולאות בגבינות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

1.7/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

מצרכים

1 קג קמח כוסמין לבן או רגיל
2 כפות שמרים יבשים + 2 כפות סוכר וחצי כוס מים פושרים להתססה.
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כף שטוחה של מלח
1 אבקת אפיה
4 כוסות חדפ לקר של מים פושרים
לתערובת השום: 3 שיני שום כתוש
בתוך חצי כוס שמן זית ( הכל מדוד בכוס חדפ לקר
תערובת גבינות : 100 ג' גבינה צהובה. 100 ג' גבינה בולגרית . 250 גבינת קוטג'

 

אופן ההכנה

1. בקערת המקסר לשים 2 כפות שמרים 2 כפות סוכר וחצי כוס מים פושרים ולהתסיס 20 דק . להוסיף את שאר החומרים חוץ מהשמן . אחרי שהבצק התאחד להוסיף את השמן וללוש כ 10 דק לבצק רך ונעים לעבודה..
2. להתפיח כשעה ליצור 16 עד 20 כדורים לשמן …להתחיל להכין מהכדורים צורה של לחמניה קעורה ולהתפיח 10 דק ואז למלא בתערובת השום שהכנו ומעל בנדיבות מתערובת הגבינות .
3. לאפות בתנור שחומם מראש 190 טורבו .