אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה מתכון חגיגי

אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה מתכון חגיגי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה מתכון חגיגי של תומר תומס

מצרכים :
רוטב צילי בטעם ברביקיו או כל רוטב צילי אחר.
נתח אסאדו ללא עצם חומר בטעם עישון נוזלי (לא חובה)
מלח
עשבי תיבול
מעט רוטב ברביקיו (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
4 תפוחי אדמה
מעט שמן זית
ענף רוזמרין

אסאדו בתנור:

המתכונים הכי נצפים:
קציצות בשר פרסיות מושלמות – גונדי ברנג'י
מרק שורבה עם פסטה מתכון של תומר תומס
סלט בטטות הכי טעים בעולם

אופן הכנה:
1. בקערה מערבבים את רוטב ברביקיו,רוטב הצילי,חומר עישון,מלח עשבי תיבול,ושמן זית,פלפל שחור.
2. מניחים את נתח האסאדו בתבנית ומורחים את הרוטב משני הצדדים.
3. שמים את ענף הרוזמרין מעל נתח האסאדו ועוטפים ב-2 ניירות אפייה.
4. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות לא עד הסוף ושמים בתבנית את תפוחי האדמה.
5.מפזרים מלח עשבי תיבול,מעט שמן זית, ורוטב מעל התפוח האדמה.
6. את התבנית נעטוף בנייר כסף ונאפה 3 שעות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
7. 10 דקות לפני תום הזמן ( בערך לאחר שעתיים וחמישים דקות) נסיר את נייר הכסף וונמשיך באפיה על מנת להשחים את האסאדו. ניתן להשתמש במקום הרטבים בסילאן או דבש.