רביולי עם פטריות מוקרם מתכון מעלף

רביולי עם פטריות מוקרם אורית לוי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

רביולי עם פטריות מוקרם מתכון מעלף

מצרכים:
2 חבילות רביולי (400 גר' כל אחת). אפשר עם גבינה/בטטה/פטריות
2 כפות שמן לטיגון
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרצועות דקות או 2 קופסאות שימורים פטריות חתוכות מסוננות מהמים
אפשרי להוסיף חציל מקולף וחתוך לקוביות, קוביות בטטה קלופה או פרחי ברוקולי.
מלח + פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ"ל)
100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
200 גר' גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת
מרגרינה או שמן לשימון התבנית

רביולי עם פטריות מוקרם:

המתכונים הכי נצפים:
מתכון מושלם לבייגל אמריקאי
לחם פרנה מרוקאי ביתי
הפרשת חלה מתכון מנצח וקל

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות..
2. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד..
3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות החתוכות כ- 10 דק' עד שמזהיבות..
4. בשלב זה מוסיפים למחבת גם קוביות חצילים או בטטה או ברוקולי..
5. לאחר כ- 10 דק' מוסיפים מלח ופלפל, שמנת ושני שליש מכמות הגבינות המגוררות..
6. מרתיחים, מערבבים ומורידים מהאש..
7. בתבנית המשומנת מניחים שכבת רביולי, מחצית מרוטב הפטריות, שכבה נוספת של רביולי, שוב יתרת הרוטב..
8. מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינות המגוררות..
9. אופים 15-20 דק' עד להזהבה וטורפים..