פשטידת כרוב חלבית מהירה וקלה

פשטידת כרוב חלבית מהירה וקלה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

3.7/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

פשטידת כרוב חלבית מהירה וקלה

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות זמן אפייה: 50 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 2 בצלים בינוניים, קצוצים
  • ½ כרוב לבן בינוני, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 ביצים גדולות (L)
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן

פשטידת כרוב חלבית משגעת וקלה להכנה

מתכונים נוספים

פשטידת קישואים טורקית – המתכון שיעשה לכם את היום
"פשטידת תפוחי אדמה מוקרמת שלא תפסיקו לאכול"
בואיקוס גבינה אווריריים – מתכון לשבת בבוקר
 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל והכרוב:

    • מחממים את השמן במחבת גדולה.
    • מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
    • מוסיפים את הכרוב, השום והמלח ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור עד שהכרוב מתרכך (כ-20 דקות).
    • מסננים את הנוזלים ומעבירים את התערובת לקערה.
  2. מכינים את הבלילה:

    • מוסיפים לקערה את הביצים, הגבינה הלבנה, הקמח התופח, הפלפל השחור ומערבבים היטב.
  3. אופים:

    • משמנים תבנית אינגליש קייק.
    • יוצקים את הבלילה לתבנית.
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
    • מצננים ומגישים.

מתכון של נועם זיגדון