רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
פשטידת כרוב חלבית מהירה וקלה
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות זמן אפייה: 50 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 2 בצלים בינוניים, קצוצים
- ½ כרוב לבן בינוני, קצוץ דק
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 ביצים גדולות (L)
- 3 כפות גבינה לבנה
- 3 כפות קמח תופח
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 4 כפות שמן
פשטידת כרוב חלבית משגעת וקלה להכנה
מתכונים נוספים
פשטידת קישואים טורקית – המתכון שיעשה לכם את היום
"פשטידת תפוחי אדמה מוקרמת שלא תפסיקו לאכול"
בואיקוס גבינה אווריריים – מתכון לשבת בבוקר
אופן ההכנה:
-
מטגנים את הבצל והכרוב:
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את הכרוב, השום והמלח ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור עד שהכרוב מתרכך (כ-20 דקות).
- מסננים את הנוזלים ומעבירים את התערובת לקערה.
-
מכינים את הבלילה:
- מוסיפים לקערה את הביצים, הגבינה הלבנה, הקמח התופח, הפלפל השחור ומערבבים היטב.
-
אופים:
- משמנים תבנית אינגליש קייק.
- יוצקים את הבלילה לתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
- מצננים ומגישים.
מתכון של נועם זיגדון
הגב