פיצה במחבת מתכון פשוט וקל

פיצה במחבת נועם זיגדון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

פיצה במחבת בדקות של עבודה

האם אתם אוהבים פיצה? מי לא? אבל לא תמיד יש לנו זמן או כוח להדליק את התנור. אז מה עושים? מכינים פיצה במחבת!

פיצה במחבת היא דרך מהירה, קלה ופשוטה להכנת פיצה טעימה. היא מושלמת לימים חמים, כשאין חשק לעבוד קשה במטבח.

הבצק של הפיצה במחבת הוא רך וגמיש, והוא קריספי מבחוץ רך מבפנים. הרוטב של הפיצה הוא עגבניות טריות ועסיסיות, והגבינה היא מוצרלה טעימה ומושחתת.

אתם יכולים להוסיף לפיצה את התוספות שאתם אוהבים, כמו זיתים, פלפלים, פטריות או ירקות.

אז אם אתם רוצים להכין פיצה טעימה ומהירה, הנה המתכון המושלם עבורכם:

פיצה במחבת מתכון פשוט וקל של נועם זיגדון
מצרכים :
לבצק:
▢ 1 ק"ג קמח
▢ 1 כפית שמרים יבשים
▢ 2 כפות סוכר
▢ 1 אבקת אפיה
▢ 1 כף מלח
▢ 2 ½ כוסות מים
▢ ¼ כוס שמן
לרוטב פיצה:
▢ 2 כפות גדושות רסק עגבניות
▢ ½ כוס מים
▢ 2 כפות חומץ
▢ 2 שיני שום כתוש
▢ פלפל שחור
▢ 1 כפית סוכר
▢ 1 כפית מלח
▢ 1 כפית אורגנו
▢ ¼ כוס שמן
לתוספות: (כל מה שאוהבים)
▢ גבינה צהובה
▢ זיתים
▢ פטריות
▢ מוצרלה
▢ עגבניות

סרטון להכנת פיצה במחבת:

המתכונים הכי נצפים:
פטריות שמפניון מוקפצות עם בצל
מרק אפונה מושלם מתכון קל
עוגיות פקאן מתכון מנצח

אופן ההכנה:
1. להכנת הבצק – נלוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד ואז מניחים למשך 10 דקות למנוחה
2. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
3. להכנת הרוטב – להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים, ואז מוסיפים את השום והתבלינים
4. ולהוסיף עוד חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות
5. פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ .
6. מחממים מחבת טפלון ולשמן מעט.
7. מניחים את הבצק במחבת ומבשלים כ-3 דקות. לאחר מכן הופכים את הבצק.
8. מורחים את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו זיתים פטריות מוצרלה עגבניות. מפזרים גבינה צהובה.
9. לכסות את הסיר ולבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל .

שאלות ותשובות:

  • כמה זמן לוקח להכין את הפיצה?
  • כמה פיצות יוצאות מהמתכון?
  • האם ניתן להשתמש במחבת אחרת מלבד מחבת טפלון?
  • האם ניתן להוסיף תוספות אחרות לפיצה?

תשובות:

  • הכנת הפיצת לוקחת כ-45 דקות בסך הכל.
  • מהמתכון יוצאות כ-15 פיצות קטנות.
  • ניתן להשתמש במחבת אחרת מלבד מחבת טפלון, אך חשוב שהמחבת תהיה מחוממת היטב לפני הנחת הבצק ועדיף אולי לשמן קלות את המחבת על מנת שהבצק לא יידבק למחבת.
  • ניתן להוסיף לפיצה תוספות אחרות לפי הטעם, כגון: אנשובי, פלפלים, תירס, בצל, פטריות שמפניון, זיתים שחורים ועוד.