עוגת תפוחים בחושה מתכון מטורף

עוגת תפוחים מעלפת ללא מיקסר

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

עוגת תפוחים בחושה מתכון מטורף

לפעמים כל מה שבא לנו זאת עוגת תפוחים מעלפת כמו של אמא כמו פעם שהיינו ילדים.
מתכון שלא יקח יותר מ-10 דקות להכין ויקבל כלכך הרבה מחמאות.
אז כל המתכונים שמופיעים כאן הם מתכונים שכלכך קלים להכנה.

 

מתכון מומלץ של עוגת תפוחים בחושה של פינת האוכל של סיון.

מתכונים נוספים:

עוגת תפוחים בחושה של סמדר גבאי
עוגת גבינה פירורים מדהימה מתכון משגע

עוגת תפוחים מעלפת ללא מיקסר של מלי

עוגת תפוחים מעלפת ללא מיקסר
מצרכים:

תבנית אינגליש קייק משומנת
4 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קינמון טחון
1/2 כוס שמן
1 ורבע כוסות קמח תופח
3-4 תפוחים מקולפים, חתוכים לקוביות
אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. לערבב ביצים שלמות בתוך קערה בעזרת מטרפה ידנית.
2. להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך לערבב.
3. להוסיף קינמון טחון ולערבב.
4. להוסיף שמן ולערבב.
5. להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד שהקמח ייבלע.
6. להוסיף את התפוחים ולערבב בעזרת כף עד לאחידות.
7. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה, לבדוק עם קיסם.
8. לקרר ולבזוק אבקת סוכר.

עוגת תפוחים של פעם של לאה מאיר:

עוגת תפוחים של פעם

מצרכים:

להצלחת העוגה יש להשתמש בכוסות ובכפות אוניברסליים.
נדרש
תבנית מלבנית בינונית גדולה 32×25 או תבנית עגולה בקוטר 26.
לעוגה
4 תפוחי עץ גדולים או 5-6 תפוחי עץ בינוניים, אפשר להשתמש בכל סוגי תפוחי העץ, מה שאוהבים.
מיץ מחצי לימון סחוט טרי.
1/2 כוס מים (120 מ"ל).
1 כף תמצית וניל.
1 כוס סוכר (200 גרם).
1 שקית סוכר וניל (10 גרם).
1 כוס צימוקים אפשר צימוקים בהירים או צימוקים כהים או חצי כוס צימוקים בהירים וחצי כוס צימוקים כהים, מה שאוהבים.
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס.
1/4 כפית מלח (לא לוותר).
1 כף קינמון או לפי הטעם.
3 ביצים שלמות L.
1/2 כוס שמן קנולה (120 מ"ל).
2 כוסות קמח מנופה ללא גלוטן (280 גרם).
שימו לב!!! אפשר להשתמש בקמח שקדים, קמח מלא, קמח כוסמין לבן, קמח כוסמין מלא, קמח שיבולת שועל, מה שאוהבים הכל עובד נהדר.
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם).
לקישוט
אבקת סוכר בנדיבות.

אופן הכנה:
1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות, אין צורך לקלף את הקליפה ושמים בקערה גדולה.
3. מוסיפים את מיץ הלימון, המים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים תמצית וניל, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, אגוזי מלך, מלח, קינמון ומערבבים היטב.
5. מוסיפים ביצים, שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
7. משמנים את תבנית האפייה היטב, יוצקים את תערובת העוגה, מיישרים בעזרת מרית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש ומכניסים למרכז התנור ואופים 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
8. מוציאים את העוגה מהתנור, מקררים מעט, מפזרים בנדיבות אבקת סוכר ומגישים.
תהנו חברות וחברים.
בתיאבון! אז כנסו למטבח וספרו איך היה.