עוגת תפוזים עסיסית מתכון קלאסי

עוגת תפוזים בחושה
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגת תפוזים גבוהה מתכון של קרין גורן

עוגת תפוזים עסיסית מתכון קלאסי

מתכונים נוספים:

עוגת תפוזים מייפל חלומית
עוגת מספרים מתכון קל ומומלץ

עוגת תפוזים בחושה של מרים טויזר

עוגת תפוזים בחושה
מצרכים:

4 ביצים
1 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
גרידת תפוז
1 כוסות מיץ תפוזים סחוט
3/4 כוסות שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה

אופן הכנה:
1. במיקסר להקציף ביצים, סוכר, תמצית וניל, וקורט מלח על מהירות גבוהה ל-5 דקות לפחות.
2. להנמיך מהירות ולהוסיף שמן ומיץ תפוזים, ואחרי שהתערבב להוסיף גם קמח ואבקת אפייה .
3. כשהתערובת אחידה לשפוך לתבנית אינגליש קייק, לאפות בחום 150 לא יותר למשך 30-40 עד להזהבה.

עוגת תפוזים וקוקוס של איילת שלמה

עוגת תפוזים וקוקוס

מצרכים:

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 כוס קוקוס
1 אפיה
1 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
חצי כוס מיץ תפוזים לשפוך מעל לאחר האפיה
לפיזור: קוקוס
אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. מקציפים את הביצים והסוכר לבלילה תפוחה ובהירה. מוסיפים תוך כדי שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים קוקוס, קמח ואפיה ומערבבים עד איחוד לא יותר. לבלילה חלקה.
2. אופים בחום 165 ב-2 תבניות אינגליש קייק. כ 40 דקות. עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש.
3. כשהעוגה מוכנה שופכים חצי כוס מיץ תפוזים על העוגה מצננים מעט ומפזרים קוקוס ואבקת סוכר.
בהצלחה ובאהבה איילת❤

עוגת סולת תפוזים וקוקוס של זקלין פדלון

עוגת סולת תפוזים

מצרכים:

4 ביצים
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
סירופ לזיגוג
1 כוס מים
1 כוס סוכר
חצי לימון

אופן הכנה:
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח .
2. מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את שמן,מיץ תפוזים אבקת אפייה,סוכר וניל וקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ 40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .
3. הכנת הסירופ :שמים על הגז את המים ,סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת מרקם דביק מעט ושופכים ישר שיוצאה מהתנור .
בהצלחה לכולם👌👌.

עוגת תפוזים גבוהה של מיטל גרא

עוגת תפוזים גבוהה

מצרכים:

7 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
1 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים טבעי /תרכיז
1/2 2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
1. להפריד את הביצים , צהוב בנפרד ולבן בנפרד.
2. קרם חלמונים :7 צהובים של הביצים , 1/2 כוס סוכר , 1/2 כוס שמן קנולה , 1 סוכר וניל , 1 כוס מיץ תפוזים , לערבב במיקסר בעדינות את כל החומרים .
3. לאחר שהעיסה אחידה להוסיף את הקמח עד שהוא נבלע בעיסה.
4. קרם חלבונים :להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר עד שהקצף מתייצב .
5. לקפל בעדינות את 2 התערובות.
6. ליצוק לתבנית עגולה עם חור , לא לשמן את התבנית !!!.
7. לאפות 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה.
8. לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה.
9. ברגע שהעוגה מוכנה להוציא מהתנור ולהפוך אותה .
10. לחלץ מהתבנית לאחר שהעוגה התקררה לגמרי

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *