עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2.7/5 - למתכון דירוג של 19 חובבי בישול

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח של סיגלית עמגר.

מצרכים:
4 ביצים
1 שמנת חמוצה
1 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוסות קמח
חצי כוס קוקוס
1 כוס סוכר

לציפוי:
4 כפות שמנת מתוקה
כף גדושה ריבת חלב
קוקוס קלוי לקישוט(ניתן לקנות בחנויות תבלינים)
(כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה)
תבנית 22
אופן הנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה אפויה של פעם מתכון הורס
עוגת תפוחים בחושה מתכון מטורף
עוגת תפוזים עסיסית מתכון קלאסי

עוגת ריבת חלב וקוקוס עסיסית ונימוחה:

אופן הכנה:
1. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח בערך 6 דקות.
2. מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת חמוצה,מוסיפים את הקמח,אבקת אפיה וקוקוס עד שהכל נטמע בבלילה.
3. משמנים תבנית בגודל 22,יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות(מצב רגיל לא טורבו) למשך שעה.
4. לאחר כ-שעה,מוציאים את העוגה ונותנים לה להתקרר.
5. בינתיים בקערה קטנה שמים 4 כפות שמנת מתוקה וכף גדושה של ריבת חלב ומכניסים למיקרו להמסה,מחכים שהעוגה תתקרר ומורחים על העוגה מלמעלה ומעל מפזרים קוקוס קלוי.

עוגת ריבת חלב – שרה יוסף

עוגת ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים גודל לארג
קורט מלח
1כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס יוגורט או שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קוקוס
ריבת חלב
4 כפות קוקוס לקישוט
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

אופן הכנה:

1. להקציף ביצים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח .
2. להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן ולהמשיך להקציף עוד דקה .
3. להוסיף את היוגורט,וניל,פודינג,קוקוס וקמח ולהקציף מעט לקבלת בלילה חלקה .
4. להעביר לתבנית 24 או סיר פלא .
5. לקחת 4 כפות ריבת חלב ולזלף עם כפית או שקית זילוף מסביב לעוגה ולפזר מעט קוקוס .
6. לחמם תנור 150 מעלות.ולאפות 45 דקות בערך .
7. כשהעוגה מוכנה להוציא לקרר מעט .
8. למרוח מעט ריבת חלב ולפזר קוקוס .
בהצלחה .

עוגת ריבת חלב ממכרת – קרן חביב

עוגת ריבת חלב ממכרת
מצרכים:

4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1 שמנת חמוצה
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1/2 צנצנת ריבת חלב (לחם מעט במיקרו)

אופן הכנה:

1. מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר, מוסיפים באיטיות את השמן ואת השמנת חמוצה , מוסיפים את הקמח תופח והקינמון. לוקחים 3/4 מהבלילה ומעבירים לתבנית העגולה, את הרבע שנותר מערבבים עם ממרח ריבת החלב ושופכים לבלילה כולה. עושים מעגלים ספירלה ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות.
קישוט: אגוזים שבורים או קוקוס.