הצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו וקבלו 35 מתכונים חדשים כל שבוע

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2.7/5 - למתכון דירוג של 19 חובבי בישול

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח

עוגת ריבת חלב בחושה מתכון מנצח של סיגלית עמגר.

מצרכים:
4 ביצים
1 שמנת חמוצה
1 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוסות קמח
חצי כוס קוקוס
1 כוס סוכר

לציפוי:
4 כפות שמנת מתוקה
כף גדושה ריבת חלב
קוקוס קלוי לקישוט(ניתן לקנות בחנויות תבלינים)
(כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה)
תבנית 22
אופן הנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה אפויה של פעם מתכון הורס
עוגת תפוחים בחושה מתכון מטורף
עוגת תפוזים עסיסית מתכון קלאסי

עוגת ריבת חלב וקוקוס עסיסית ונימוחה:

אופן הכנה:
1. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח בערך 6 דקות.
2. מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת חמוצה,מוסיפים את הקמח,אבקת אפיה וקוקוס עד שהכל נטמע בבלילה.
3. משמנים תבנית בגודל 22,יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות(מצב רגיל לא טורבו) למשך שעה.
4. לאחר כ-שעה,מוציאים את העוגה ונותנים לה להתקרר.
5. בינתיים בקערה קטנה שמים 4 כפות שמנת מתוקה וכף גדושה של ריבת חלב ומכניסים למיקרו להמסה,מחכים שהעוגה תתקרר ומורחים על העוגה מלמעלה ומעל מפזרים קוקוס קלוי.

עוגת ריבת חלב – שרה יוסף

עוגת ריבת חלב

מצרכים:

4 ביצים גודל לארג
קורט מלח
1כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס יוגורט או שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קוקוס
ריבת חלב
4 כפות קוקוס לקישוט
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

אופן הכנה:

1. להקציף ביצים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח .
2. להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן ולהמשיך להקציף עוד דקה .
3. להוסיף את היוגורט,וניל,פודינג,קוקוס וקמח ולהקציף מעט לקבלת בלילה חלקה .
4. להעביר לתבנית 24 או סיר פלא .
5. לקחת 4 כפות ריבת חלב ולזלף עם כפית או שקית זילוף מסביב לעוגה ולפזר מעט קוקוס .
6. לחמם תנור 150 מעלות.ולאפות 45 דקות בערך .
7. כשהעוגה מוכנה להוציא לקרר מעט .
8. למרוח מעט ריבת חלב ולפזר קוקוס .
בהצלחה .

עוגת ריבת חלב ממכרת – קרן חביב

עוגת ריבת חלב ממכרת
מצרכים:

4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1 שמנת חמוצה
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1/2 צנצנת ריבת חלב (לחם מעט במיקרו)

אופן הכנה:

1. מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר, מוסיפים באיטיות את השמן ואת השמנת חמוצה , מוסיפים את הקמח תופח והקינמון. לוקחים 3/4 מהבלילה ומעבירים לתבנית העגולה, את הרבע שנותר מערבבים עם ממרח ריבת החלב ושופכים לבלילה כולה. עושים מעגלים ספירלה ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות.
קישוט: אגוזים שבורים או קוקוס.