רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
עוגת בלינצ'ס גבינה מושחת עם תפוחים מקורמלים
זמן הכנה: 45 דקות דרגת קושי: בינוני
מצרכים:
לבלינצ'ס:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות שמן
- ½ כפית מלח
- 1 כף תמצית וניל
- ¼ כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים
- 2½ כוסות קמח מנופה
למילוי הגבינה והתפוחים:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 כפות פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
לתפוחים:
- 1 כף חמאה
- 2 תפוחים
- ½ כוס סוכר
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף דבש
- 1 חופן צימוקים בהירים
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה
מתכונים נוספים
מאפינס שוקולד מושחתים מתכון הורס
עוגה בחושה עם גבינה קטיפתית קלה מהירה וטעימה
גוזגיזה מבצק מושלם ב-4 מרכיבים – מתכון קל ומהיר
עוגת בלינצ'ס – שופרסל
אופן ההכנה:
מכינים את הבלינצ'ס:
- לערבב את כל הרכיבים לבלינצ'ס ביחד.
- להעביר את התערובת במסננת.
- לחמם מחבת טפלון, לשמן אותה רק בפעם הראשונה.
- לטגן כל בלינצ'ס משני הצדדים עד להזהבה.
מכינים את המילוי:
- לשים נייר מגבת על מסננת, להניח מעליו את הגבינה הלבנה ולסנן למשך 15 דקות לפחות.
- להוסיף לגבינה המסוננת את הפודינג וניל וסוכר הוניל.
- להוסיף את התפוחים המקורמלים (ראו בהמשך) ולערבב היטב.
מכינים את התפוחים המקורמלים:
- לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
- להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את קוביות התפוחים, הסוכר ומיץ הלימון.
- לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים.
- להוסיף את הדבש והצימוקים, לערבב היטב ולהוריד מהאש.
מרכיבים את המנה:
- למלא כל בלינצ'ס במילוי הגבינה והתפוחים.
- לטגן קלות את הבלינצ'ס הממולאים עד להזהבה.
- לפדר באבקת סוכר ולהגיש.
מתכון של ירדנה ג'נאח
הגב