עוגת בלינצ'ס גבינה מושחת עם תפוחים מקורמלים

עוגת בלינצ'ס גבינה מושחת עם תפוחים מקורמלים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

עוגת בלינצ'ס גבינה מושחת עם תפוחים מקורמלים

זמן הכנה: 45 דקות דרגת קושי: בינוני

מצרכים:

לבלינצ'ס:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות שמן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף תמצית וניל
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס מים
  • 2½ כוסות קמח מנופה

למילוי הגבינה והתפוחים:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

לתפוחים:

  • 1 כף חמאה
  • 2 תפוחים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • 1 חופן צימוקים בהירים

בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה

מתכונים נוספים

מאפינס שוקולד מושחתים מתכון הורס
עוגה בחושה עם גבינה קטיפתית קלה מהירה וטעימה
גוזגיזה מבצק מושלם ב-4 מרכיבים – מתכון קל ומהיר

עוגת בלינצ'ס – שופרסל

אופן ההכנה:

מכינים את הבלינצ'ס:

  1. לערבב את כל הרכיבים לבלינצ'ס ביחד.
  2. להעביר את התערובת במסננת.
  3. לחמם מחבת טפלון, לשמן אותה רק בפעם הראשונה.
  4. לטגן כל בלינצ'ס משני הצדדים עד להזהבה.

מכינים את המילוי:

  1. לשים נייר מגבת על מסננת, להניח מעליו את הגבינה הלבנה ולסנן למשך 15 דקות לפחות.
  2. להוסיף לגבינה המסוננת את הפודינג וניל וסוכר הוניל.
  3. להוסיף את התפוחים המקורמלים (ראו בהמשך) ולערבב היטב.

מכינים את התפוחים המקורמלים:

  1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
  2. להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את קוביות התפוחים, הסוכר ומיץ הלימון.
  3. לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים.
  4. להוסיף את הדבש והצימוקים, לערבב היטב ולהוריד מהאש.

מרכיבים את המנה:

  1. למלא כל בלינצ'ס במילוי הגבינה והתפוחים.
  2. לטגן קלות את הבלינצ'ס הממולאים עד להזהבה.
  3. לפדר באבקת סוכר ולהגיש.

מתכון של ירדנה ג'נאח