עוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות מתכון אותנטי

עוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות מתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

3.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

עוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות מתכון
קבלו 3 מתכונים נהדרים לעוגיות ביסקוטי איטלקיות.

מצרכים:
300 גרם קמח (2 כוסות קמח +2 כפות)
1 שקית סוכר וניל
1 מיץ לימון מלימון אחד.
קורט גרידת לימון
חצי כוס סוכר (100 גרם)
חצי כוס שמן (100 גרם)
חצי כפית אבקת אפיה
אבקת סוכר
1 ביצה

עוגיות לימון:

הנתכונים הכי נצפים:
סלט קפרזה מתכון קלאסי
כנאפה גבינה מתכון של תומר תומס
עוגת תפוחים בחושה מתכון מטורף

אופן הכנה:
1.שמים בקערה את הביצה,מוסיפים קמח,סוכר,שמן.
2. מוסיפים סוכר וניל,מיץ לימון,גרידת לימון.
3. בעזרת מיקסר מערבבים את התערובת,עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מכסים ומכניסים למקרר ל-15 דקות ואז יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג וטובלים באבקת סוכר.
5. מסדרים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה ומשטחים את העוגיות.
6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים למשך 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
7. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים

ביסקוטי ענקי – אוריה אהרוני

ביסקוטי ענקי
מצרכים:

3וחצי כוסות קמח (500) גר'
2כפיות אבקת אפייה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
4 ביצים m
1 וחצי כוסות סוכר(300 גר')
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות ברנדי /ליקר אחר( 45מל")
2 כוסות שקדים לא קלויים
חצי כוס אגוזי לוז
3 וחצי כפות של חמוציות
3 כפות צימוקים

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. מערבבים בקערה קמח אבקת אפייה אבקת סודה לשתייה ומלח.
3. בקערה נפרדת טורפים ביצים סוכר וניל ברנדי סוכר לבן ויוצקים את התערובת לקערת הקמח ולשים רק רק עד קבלת בצק אחיד ודביק מממש.
4. מוסיפים חמוציות אגוזים שקדים צימוקים ולשים קצרות לפיזורם בבצק.
5. בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק נקניק גדול ושמן מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים ( אפשר גם בעזרת כף).
6. אופים כ-40 עד 35 דקות עד שכיכר זהובה ומוצקה למגע אך עדיין מעט רכה בלחיצה מצננים לחלוטין.
7. מחממים תנור ל-140 מעלות.
8. בסכין ארוכה פורסים את הכיכר באלכסון או בצורה ישרה מה שאוהבים לפרוסות בעובי 1 סנטים.
9. אוחזים אותם בזהירות בשתי הקצוות ומניחים על רשת התנור ואופים כ-25 דקות עד שהעוגיות יבשות למגע מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.