סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות

סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות
דרגו את המתכון

סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות

זמן הכנה: 15 דקות דרגת קושי: קל מאוד

סלט כרוב מרענן עם תוספת קראנצ'ית של נודלס ושקדים מקורמלים. סלט קליל וטעים, מושלם כתוספת לארוחת חג או לכל ארוחה אחרת.

מצרכים:

  • 1 כרוב בינוני או חצי כרוב גדול, חתוך לרצועות
  • 4 כפות סוכר חום
  • חופן שקדים מולבנים, חתוכים
  • 2 חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה (800 גרם)

לרוטב:

  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס חומץ
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (אם אוהבים חמוץ, ניתן להוסיף עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל)
  • 3 שיני שום, כתושות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

סלט כרוב עם נודלס מוקפצים של אוסם עם שקדים ברוטב מדהים

מתכונים נוספים

סלט כרוב אסייתי עם רוטב מושלם
מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות
עוגת שמרים נוטלה קלה ב-8 צעדים פשוטים מושלם לסוכות

מתכון-סלט כרוב של מסעדות מהיר בריא וטעים

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הנודלס הקראנצ'י: מפוררים את הנודלס. במחבת ללא שמן, מערבבים את הסוכר החום במשך כדקה. מוסיפים את הנודלס המפורר והשקדים. מערבבים עד שהסוכר מתקרמל והנודלס משחים מעט. חשוב: לא לשרוף את הנודלס. ברגע שהסוכר מתחיל להתגבש לגושים, מסירים את המחבת מהאש.
  2. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב: שמן, חומץ, דבש, חרדל, שום, מלח ופלפל.
  3. מערבבים את הסלט: מניחים את הכרוב החתוך בקערה גדולה. מוסיפים את הנודלס הקראנצ'י והרוטב. מערבבים היטב ומגישים.

בתאבון!

מתכון של אורית לוי