סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות

סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

סלט כרוב עם נודלס קראנצ'י מתכון מהיר לסוכות

זמן הכנה: 15 דקות דרגת קושי: קל מאוד

סלט כרוב מרענן עם תוספת קראנצ'ית של נודלס ושקדים מקורמלים. סלט קליל וטעים, מושלם כתוספת לארוחת חג או לכל ארוחה אחרת.

מצרכים:

  • 1 כרוב בינוני או חצי כרוב גדול, חתוך לרצועות
  • 4 כפות סוכר חום
  • חופן שקדים מולבנים, חתוכים
  • 2 חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה (800 גרם)

לרוטב:

  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס חומץ
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (אם אוהבים חמוץ, ניתן להוסיף עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל)
  • 3 שיני שום, כתושות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

סלט כרוב עם נודלס מוקפצים של אוסם עם שקדים ברוטב מדהים

מתכונים נוספים

סלט כרוב אסייתי עם רוטב מושלם
מוקפץ נודלס עם עוף – ארוחה מהירה ב-20 דקות
עוגת שמרים נוטלה קלה ב-8 צעדים פשוטים מושלם לסוכות

מתכון-סלט כרוב של מסעדות מהיר בריא וטעים

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הנודלס הקראנצ'י: מפוררים את הנודלס. במחבת ללא שמן, מערבבים את הסוכר החום במשך כדקה. מוסיפים את הנודלס המפורר והשקדים. מערבבים עד שהסוכר מתקרמל והנודלס משחים מעט. חשוב: לא לשרוף את הנודלס. ברגע שהסוכר מתחיל להתגבש לגושים, מסירים את המחבת מהאש.
  2. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב: שמן, חומץ, דבש, חרדל, שום, מלח ופלפל.
  3. מערבבים את הסלט: מניחים את הכרוב החתוך בקערה גדולה. מוסיפים את הנודלס הקראנצ'י והרוטב. מערבבים היטב ומגישים.

בתאבון!

מתכון של אורית לוי