סורבה תות מתכון מושחת

סורבה תות מתכון מושחת

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

סורבה תות מתכון מושחת

מצרכים:
600 גרם תותים (בערך 60 תותים בגודל רגיל)
540 גרם סוכר (2.5 כוסות + 3 כפות)
400 מ"ל מים (כוס ושלושת רבעי)

סורבה תות מתכון:

המתכונים הכי נצפים באתר:
מופלטה מתכון קל ומוצלח במיוחד
חמין טוניסאי אמיתי של תומר תומס
פנה קוטה תותים מתכון מנצח

אופן הכנה:
1. שמים את המים והסוכר בסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי.
2. בינתיים טוחנים את התותים בעזרת מעבד מזון או מוט בלנדר.
3. לאחר שהסוכר נמס , משאירים בצד את סירופ הסוכר להתקרר.
4. מוסיפים את סירופ הסוכר למחית הותים ומערבבים, לא משתמשים בכל הכמות,אלא מוסיפים כל פעם קצת וטועמים עד שמקבלים טעם שהוא טיפה יותר מתוק מהטעם הרצוי.
5. מעבירים לקערה אטומה ומכניסים למקפיא ל-20 דקות או למכונת הגלידה.
6. כל 20 דקות מוציאים מהמקפיא מערבבים עד שהסורבה במרקם הרצוי.