סמבוסק בשר בוכרי ביתי: סוד הבצק הפריך

סמבוסק בשר בוכרי גוזגוזה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2.7/5 - למתכון דירוג של 27 חובבי בישול

מרכיבים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כף מלח
  • סוכר מעט
  • ½ כוס שמן
  • חומץ מעט
  • 1 כוס מים
  • 1 ביצה

מילוי:

  • 8 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 קילו בשר עם שומן קצוץ – אפשר מס 2 – כבש מומלץ
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מלח קורט
  • כמון לפי הטעם

למריחה על הבצק:

  • 1 ביצה