רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מרכיבים
- לבצק:
- 3.5 כוסות קמח בכוס מידה חד פעמית לשתייה חמה
- 1 כפית מלח
- כף חומץ
- ½ שקית א. אפיה 5 גרם
- ½ כוס שמן זית כתית מעולה
- ⅓1 כוסות מים חמימים
- שומשום לפיזור מעל לפני האפייה כמה שרוצים
- למלית:
- גבינה בולגרית 200 גרם
- 150 גבינה צהובה או נעם 22% או גלבוע, או עמק מגורדת (150 גרם)
- 150 גבינה רכה או צפתית קוטג’, כנען, תבור, או ריקוטה פרסקה (150 גרם)
- 1 ביצה אם המלית קשה ולא רכה מספיק – אפשר להוסיף עוד ביצה
הגב