עוגיות שוקולד צ'יפס עם קוקוס – נימוחות וטעימות

עוגיות שוקולד צ'יפס עם קוקוס - נימוחות וטעימות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

עוגיות שוקולד צ'יפס מהממות

זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל מאוד

מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס מהממות, פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים. עם שילוב מושלם של קמח, קוקוס, שוקולד צ'יפס ושמן, העוגיות האלה הן פינוק מושלם לכל המשפחה.

מצרכים:

  • 2.5 כוסות קמח (350 גרם)
  • ½ כוס קוקוס (45 גרם)
  • 1 כפית סודה לשתייה (5 גרם)
  • 1 כוס סוכר דמררה (200 גרם)
  • ½ כוס פיצפוצי שוקולד קטנטנים (85 גרם)
  • ¾ כוס שמן (180 מ"ל)
  • 3 ביצים (L)

עוגיות שוקולד צ יפס של אור שפיץ

מתכונים נוספים

עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות שאין להתמנע מהן
עוגיות תמרים פרווה שלא תוכל להתנגד להן
עוגת שוקולד עם קרמבו – קינוח חגיגי

עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

אופן ההכנה:

  1. חימום התנור: מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.
  2. ערבוב המצרכים: מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים: קמח, קוקוס, סודה לשתייה וסוכר דמררה. מוסיפים את פיצפוצי השוקולד.
  3. הוספת רטובים: מוסיפים לקערה את המצרכים הרטובים: שמן וביצים. מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
  4. אפייה: משמנים תבניות סיליקון אישיות. דוחסים את המסה לתבניות ואופים כ-15-17 דקות, עד להזהבה קלה.
  5. קירור: מצננים את העוגיות לגמרי לפני שמחלצים אותן מהתבניות.

טיפים:

  • ניתן להשתמש בסוגים שונים של שוקולד צ'יפס.
  • ניתן להוסיף אגוזים קצוצים או פירות יבשים לבצק.
  • מומלץ לאפות את העוגיות במרכז התנור, על מנת שיאפו באופן אחיד.
  • ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.

מתכון של שולמית שחר