בורקיטס גבינה מהירים – מתכון קל ב-30 דקות

בורקיטס גבינה מהירים - מתכון קל ב-30 דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

בורקיטס גבינה מהירים – מתכון קל ב-30 דקות

זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

לבצק:

  • 1 גביע אשל (200 מ"ל)
  • 2 חבילות מחמאה רכה (200 גרם)
  • ⅓ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כף מלח
  • קמח (כמעט 600 גרם, תלוי בסוג הקמח)

למילוי:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • מעט פלפל שחור
  • קורט מלח

בורקיטס קטנים ופריכים מבצק על בסיס שמן מ5 מרכיבים

 

מתכונים נוספים

בורקס מבצק ספידי חלומי: כל כך טעים, תרצו להכין אותו כל יום! 💯
בורקיטס פריך בטירוף מתכון הורס
פלפל צ'ומה ביתי חריף – מתכון פשוט וטעים

מתכון קל להכנת בורקיטס גבינה!

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצק:

    • מניחים את כל מרכיבי הבצק בקערה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מכינים את המילוי:

    • מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומכינים מהם פירה.
    • מוסיפים לפירה את הגבינה הלבנה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב.
  3. מרכיבים את הבורקיטס:

    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק.
    • קורצים עיגולים מהבצק בעזרת כוס או רינג.
    • מניחים במרכז כל עיגול כמות מהמילוי.
    • סוגרים את הבצק מעל המילוי ומהדקים היטב.
    • מניחים את הבורקיטס בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים את הבורקיטס:

    • אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, או עד שהבורקיטס מזהיבים.

מתכון של דליה בן כרמל