רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 5 פרוסות חזה עוף (דקות וגדולות, מופשרות)
- 300 גרם בשר בקר טחון
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא גבעולים)
- 1 בצל
- ¼ כוס סולת
- מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
- קורט בהרט
- מעט שומשום
לרוטב:
- קורט פפריקה
- מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
- 1 כף סילאן
- 1 כף רוטב טריאקי
- מעט שמן זית
- גריל עוף (או תבלין על האש)
חזה עוף ממולא בבשר ברוטב טחול – נועם זיגדון
מתכונים נוספים
נתחי חזה עוף במרינדה מתכון משגע
חזה עוף מוקפץ עם ירקות מתכון נדיר
מקלובה עוף מושלמת: ארוחת מלכים מהמטבח הערבי
הוראות הכנה:
- מכינים את המלית: טוחנים את הבצל והפטרוזיליה הקצוצה במעבד מזון. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את התערובת עד להזהבה קלה. מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט.
- מערבבים את הבשר: מעבירים את תערובת הבצל והפטרוזיליה לקערה עם הבשר הטחון. מוסיפים את הסולת ומערבבים היטב.
- ממלאים את חזה העוף: מניחים מעט מהמלית על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים לרולדה.
- מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- אופים בתנור: מסדרים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעט שומשום. טובלים כל רולדה ברוטב ומסדרים בתבנית. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה.
טיפ: ניתן להגיש את המנה עם אורז לבן או פירה.
מתכון של איטל.
הגב