רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
לחם בירה ואגוזים מהיר
זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 40 דקות
מצרכים:
- 3 ½ כוסות (400 גרם) קמח תופח
- 1 כפית מלח
- חופן אגוזים קצוצים (אגוזי מלך וגרעיני דלעת, או כל תוספת אחרת שאוהבים)
- 1 בקבוק בירה (330 מ"ל)
לחם בירה מהיר ב-2 דקות
מתכונים נוספים
לחמניות שום במילוי גבינות מתכון נדיר
לחמניות הכי רכות בעולם מתכון קל
לחמניות יוגורט משגעות ב-3 דקות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, המלח והאגוזים.
- מוסיפים בהדרגה את הבירה ומערבבים היטב עם כף עד לקבלת בלילה אחידה.
- משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.
- אופים במשך 20 דקות, לאחר מכן מעלים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים 20 דקות נוספות, עד שהלחם משחים.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שפורסים.
בתאבון!
מתכון של חגית סלימי.
הגב