רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
פשטידת תפוח אדמה כשרה לפסח – מחמאר של אורית לוי
מצרכים :
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
2 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ
קופסת שימורים אפונה וגזר מסוננת
1 כף אבקת מרק עוף
5 ביצים טרופות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
אפשר כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח אורית לוי:
המתכונים הכי נצפים:
פשטידת גבינות ופטריות מתכון משגע
סורבה תות מתכון מושחת
נוטלה ביתית מתכון מושלם תומר תומס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מבשלים את התפוח אדמה עד לריכוך מקלפים ומועכים לפירה.
3. מצננים את הפירה ומוסיפים את הביצים.
4. מטגנים את השום הכתוש עם הבצל ב-4 כפות שמן עד להזהבה ומוסיפים עם השמן ,השום והבצל לקערת התפוחי אדמה והביצים.
5. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מוסיפים לקערה את התבלינים והגזר והאפונה וממשיכים בערבוב.
7. משמנים תבנית מתאימה ויוצקים לתוכה את תערובת תפוחי האדמה.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ואופים במשך שעה עד להזהבה של החלק העליון.
הגב