עוף בריבת בצל בטאגין מתכון מרוקאי

עוף עם ריבת בצל בטאגין מרוקאי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

עוף בריבת בצל בטאגין מתכון מרוקאי של תומר תומס

מצרכים:
2 כפות סילאן
1 כף גרגירי כמון
מקל קינמון חצוי ל-2
1 כפית פלפל שחור
1 כף גרגירי כוסברה שלמים
כפית וחצי של מלח
קילו בצל קצוץ
כרעיים ושוקיים של עוף
2 כפות שמן זית

עוף בריבת בצל מרוקאי:

המתכונים הכי נצפים:
מתכון לנאגטס עוף פריכים
צלי עוף בתנור מתכון מושלם
פשטידת גבינות ופטריות מתכון משגע

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הבצל עם הגרגירי כוסברה,גרגירי כמון,סילאן,שמן זית,פלפל שחור,מלח,מקל קינמון, מערבבים היטב.
2. שמים מחצית מתערובת הבצל בתחתית הטאג'ין.
3. מסדרים מעל הבצל את השוקיים והכרעיים.
4. ומפזרים מעל השוקיים והכרעיים את תערובת הבצל שנותרה ומכסים היטב.
5. מכסים את הטאג'ין, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
6. מנמיכים את חום התנור לחום של 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 3.5 שעות( סה"כ 4 שעות אפיה בתנור).
7. מוציאים מהתנור ומגישים.