עוגת מספרים מתכון קל ומומלץ

עוגת מספרים מתכון קל ומומלץ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

עוגת מספרים מתכון קל ומומלץ

מתכון קל לעוגת מספרים שגורף מחמאות של פינת האוכל של סיון.

מתכונים נוספים :

עוגת מספרים מושלמת של שרה יוסף
עוגת מספרים של יס שף
עוגת המספרים של ליאור קוקה

מתכון נוסף של עוגת מספרים של שובל:

מצרכים:

** מספר מודפס בגודל A 4
400 גרם חמאה מומסת
5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1/4 כוס שמן
לקצפת:
2 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג וניל
1 כוס חלב
5 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. מערבלים עם וו גיטרה במיקסר את החומרים של הבצק ולשים לבצק נעים ונוח.
2. לוקחים חתיכה מהבצק ומשטחים אותה בעזרת מערוך על נייר אפיה, מניחים את המספר על הבצק וחותכים מסביב לבצק.
3. כך ממשיכים בשאר הבצק ואופים בתנור 180 מעלות במשך 10 דקות עד שהם משחימים .
4. מקציפים את הקצפת ומרכיבים את העוגה- מזלפים יפה על המספר ומניחים שכבה שניה וכו'.
5. מניחים מעל כל מיני שוקולדים, סוכריות… בהצלחה.

מתכון נוסף של עוגת מספרים של מאי כהן:

עוגת מספרים
מצרכים:

2 כוסות שתיה חמה קמח
200 גרם חמאה
חלמון
כוס סוכר
לקצפת-
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
4 כפות סוכר
לקישוט-
קליקים וממתקים כרצונך

אופן הכנה:
1. שמים את הקמח והסוכר בקערה ומערבבים כדקה לאחר מכן מוסיפים את החמאה ולשים עד לבצק פירורים מוסיפים את החלמון וממשיכים ללוש לבצק אחיד.
2. מכסים בניילון ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
3. מוציאים ומרדדים למשטח בצק וחותכים את המספר הרצוי אני נעזרתי בשבלונה מהבצק שנישאר עושים שוב את אותה פעולה כדי שיהיו 2 שכבות.
4. מכניסים לתנור את המספר או הצורה על 100 מעלות ל10 דקות גג.
5. לבנתיים מכינים את הקצפת מכל מרכיבי הקצפת ומכניסים לשקית זילוף .
6. מוציאים את העוגה ונותנים לה להתקרר היטב לאחר שהיא מתקררת מזלפים על העוגה את הקצפת ומעל שמים עוד שכבת מספר ושוב קצפת.
7. מקשטים כרצוננו.

עוגת מספרים פירות מתכון של נועם זיגדון

עוגת מספרים פירות

מצרכים:

*לבצק:*
175 גרם שקדים טחונים
175 גרם אבקת סוכר
אפשר לחלק לחצי סוכר חצי אבקת סוכר.
200 גר חמאה/ מחמאה
250 גרם קמח
ביצה אחת L
למלוי
2 שמנת צמחית
שקית פודינג וניל
2-4 כפות סוכר
1/2 כוס מים

אופן הכנה:

1. ללוש לבצק להכניס למקרר לחצי שעה.
2. אפיה קצרה בחום בנוני לקרר לחלוטין לפני הזילוף.
3. לקשט כיד הדמיון.
בהצלחה נועם זיגדון 💞