רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
עוגיות שוקולד צ'יפס מהממות
זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל מאוד
מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס מהממות, פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים. עם שילוב מושלם של קמח, קוקוס, שוקולד צ'יפס ושמן, העוגיות האלה הן פינוק מושלם לכל המשפחה.
מצרכים:
- 2.5 כוסות קמח (350 גרם)
- ½ כוס קוקוס (45 גרם)
- 1 כפית סודה לשתייה (5 גרם)
- 1 כוס סוכר דמררה (200 גרם)
- ½ כוס פיצפוצי שוקולד קטנטנים (85 גרם)
- ¾ כוס שמן (180 מ"ל)
- 3 ביצים (L)
עוגיות שוקולד צ יפס של אור שפיץ
מתכונים נוספים
עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות שאין להתמנע מהן
עוגיות תמרים פרווה שלא תוכל להתנגד להן
עוגת שוקולד עם קרמבו – קינוח חגיגי
עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח
אופן ההכנה:
- חימום התנור: מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.
- ערבוב המצרכים: מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים: קמח, קוקוס, סודה לשתייה וסוכר דמררה. מוסיפים את פיצפוצי השוקולד.
- הוספת רטובים: מוסיפים לקערה את המצרכים הרטובים: שמן וביצים. מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
- אפייה: משמנים תבניות סיליקון אישיות. דוחסים את המסה לתבניות ואופים כ-15-17 דקות, עד להזהבה קלה.
- קירור: מצננים את העוגיות לגמרי לפני שמחלצים אותן מהתבניות.
טיפים:
- ניתן להשתמש בסוגים שונים של שוקולד צ'יפס.
- ניתן להוסיף אגוזים קצוצים או פירות יבשים לבצק.
- מומלץ לאפות את העוגיות במרכז התנור, על מנת שיאפו באופן אחיד.
- ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מתכון של שולמית שחר
הגב