רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
נוטלה ביתית מתכון מושלם תומר תומס
מצרכים:
500 גרם אגוזי לוז טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)
חצי כוס (חד פעמית) קקאו
כוס (חד פעמית )כוס סוכר
חצי כוס (חד פעמית ) שמן קנולה
שקית סוכר וניל
נוטלה ביתית תומר תומס:
המתכונים הכי נצפים:
סורבה תות מתכון מושחת
פסטו איטלקי מתכון מושלם וקל להכנה
מופלטה מתכון קל ומוצלח במיוחד
אופן הכנה:
1. שמים בתבנית את האגוזים וקולים במשך 12 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה כפי שהוצג בסרטון.
2. מעבירים את האגוזים למגבת ומקלפים כפי שהוצג בסרטון.
3. שמים את האגוזים במעבד מזון וטוחנים.
4. במהלך הטחינה במעבד מזון,מוסיפים את הסוכר ( ניתן להחליף את הסוכר בסילאן ) כמוכן מוסיפים את הסוכר וניל.
5. לאחר טחינה במעבד המזון, מוסיפים את הקקאו ואת השמן קנולה, וממשיכים לטחון,אם הנוטלה קשה מדיי,ניתן להוסיף מעט שמן.
6. לאחר טחינה, התערובת אמורה להיות נוזלית ואז מכניסים למקרר.
7.
הגב