מתכון פבלובה קלאסית עם קרם מסקרפונה ופירות יער

פבלובה מסקרפונה פירות יער

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

מרכיבים:

למרנג:

  • 150 גרם חלבון (כ-5 חלבונים בינוניים או 4 גדולים)
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם אבקת סוכר

לקרם מסקרפונה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר

לרוטב פירות יער:

  • 1 קופסה פירות יער קפואים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון

להגשה:

  • תותים חצויים

מתכונים נוספים

עוגת מוס אלפחורס חלומית עם שוקולד לבן וקוקוס
עוגת אפרסקים בחושה מתכון נדיר
עוגת מילפיי של פעם מתכון מעלף

אופן ההכנה:

  1. מרנג: מחממים תנור ל-100 מעלות, מצב סטטי. מקציפים חלבונים עד לקבלת קציפה לבנבנה, מוסיפים בהדרגה סוכר ומקציפים לקציפה יציבה ומבריקה. מנפים פנימה אבקת סוכר ומקפלים בעדינות.
  2. יוצרים עיגול בקוטר 20 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מעצבים את המרנג לצורת קערה בעזרת כף.
  3. אופים כ-3 שעות עד לייבוש, מצננים כשעה נוספת.
  4. קרם: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב, ושומרים במקרר.
  5. רוטב: מבשלים את כל המרכיבים לרתיחה, טוחנים או משאירים עם חתיכות פרי, ושומרים במקרר.
  6. הרכבה: לפני ההגשה, ממלאים את קערת המרנג בקרם, מסדרים תותים ומוזגים רוטב פירות יער.

טיפים:

  • ודאו שהקערה נקייה לחלוטין משומן לפני הקצפת החלבונים למרנג.
  • ניתן לגוון את הפירות בהתאם לטעם ולעונה.

בתיאבון!