רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מרכיבים:
למרנג:
- 150 גרם חלבון (כ-5 חלבונים בינוניים או 4 גדולים)
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם אבקת סוכר
לקרם מסקרפונה:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות אבקת סוכר
לרוטב פירות יער:
- 1 קופסה פירות יער קפואים
- 4 כפות סוכר
- 2 כפות מיץ לימון
להגשה:
- תותים חצויים
פבלובה
מתכונים נוספים
עוגת מוס אלפחורס חלומית עם שוקולד לבן וקוקוס
עוגת אפרסקים בחושה מתכון נדיר
עוגת מילפיי של פעם מתכון מעלף
אופן ההכנה:
- מרנג: מחממים תנור ל-100 מעלות, מצב סטטי. מקציפים חלבונים עד לקבלת קציפה לבנבנה, מוסיפים בהדרגה סוכר ומקציפים לקציפה יציבה ומבריקה. מנפים פנימה אבקת סוכר ומקפלים בעדינות.
- יוצרים עיגול בקוטר 20 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מעצבים את המרנג לצורת קערה בעזרת כף.
- אופים כ-3 שעות עד לייבוש, מצננים כשעה נוספת.
- קרם: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב, ושומרים במקרר.
- רוטב: מבשלים את כל המרכיבים לרתיחה, טוחנים או משאירים עם חתיכות פרי, ושומרים במקרר.
- הרכבה: לפני ההגשה, ממלאים את קערת המרנג בקרם, מסדרים תותים ומוזגים רוטב פירות יער.
טיפים:
- ודאו שהקערה נקייה לחלוטין משומן לפני הקצפת החלבונים למרנג.
- ניתן לגוון את הפירות בהתאם לטעם ולעונה.
בתיאבון!
הגב