מתכון לחזה עוף ממולא – רולדות עוף עסיסיות ברוטב מפנק

מתכון לחזה עוף ממולא – רולדות עוף עסיסיות ברוטב מפנק

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 5 פרוסות חזה עוף (דקות וגדולות, מופשרות)
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא גבעולים)
  • 1 בצל
  • ¼ כוס סולת
  • מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
  • קורט בהרט
  • מעט שומשום

לרוטב:

  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מעט שמן זית
  • גריל עוף (או תבלין על האש)

מתכונים נוספים

נתחי חזה עוף במרינדה מתכון משגע
חזה עוף מוקפץ עם ירקות מתכון נדיר
מקלובה עוף מושלמת: ארוחת מלכים מהמטבח הערבי

הוראות הכנה:

  1. מכינים את המלית: טוחנים את הבצל והפטרוזיליה הקצוצה במעבד מזון. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את התערובת עד להזהבה קלה. מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט.
  2. מערבבים את הבשר: מעבירים את תערובת הבצל והפטרוזיליה לקערה עם הבשר הטחון. מוסיפים את הסולת ומערבבים היטב.
  3. ממלאים את חזה העוף: מניחים מעט מהמלית על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים לרולדה.
  4. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  5. אופים בתנור: מסדרים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעט שומשום. טובלים כל רולדה ברוטב ומסדרים בתבנית. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: ניתן להגיש את המנה עם אורז לבן או פירה.

מתכון של איטל.