לחם בירה לבנה ואגוזים: מתכון מהיר ופשוט ללא שמרים

לחם בירה לבנה ואגוזים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

3.6/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

לחם בירה ואגוזים מהיר

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 40 דקות

מצרכים:

  • 3 ½ כוסות (400 גרם) קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • חופן אגוזים קצוצים (אגוזי מלך וגרעיני דלעת, או כל תוספת אחרת שאוהבים)
  • 1 בקבוק בירה (330 מ"ל)

מתכונים נוספים

לחמניות שום במילוי גבינות מתכון נדיר
לחמניות הכי רכות בעולם מתכון קל
לחמניות יוגורט משגעות ב-3 דקות

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, המלח והאגוזים.
  3. מוסיפים בהדרגה את הבירה ומערבבים היטב עם כף עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.
  5. אופים במשך 20 דקות, לאחר מכן מעלים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים 20 דקות נוספות, עד שהלחם משחים.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שפורסים.

בתאבון!

מתכון של חגית סלימי.