רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
כנאפה גבינה מתכון של תומר תומס
האם אתם מחפשים מתכון לכנאפה גבינה מושלם? אם כן, הגעתם למקום הנכון! מתכון זה של השף תומר תומס הוא קל להכנה, אך הוא יוצר כנאפה גבינה עשירה, טעימה ומפנקת.
הכנאפה היא אחד הקינוחים הפופולריים ביותר בישראל, והיא אהובה על אנשים בכל הגילאים. היא עשויה משערות קדאיף, גבינה מתוקה וסוכר, והיא מושחתת להפליא.
מתכון זה של השף תומר תומס משתמש בשערות קדאיף, שמעניק לכנאפה מרקם פריך ודקיק. הגבינה המתוקה היא סוד הטעם המיוחד של הכנאפה, והסוכר מוסיף לה מתיקות וטעם עשיר.
הכנת כנאפה גבינה היא חוויה מהנה וטעימה. היא אידיאלית לאירוח, או סתם כדי לפנק את עצמכם לקינוח.
הנה כמה מהסיבות לכך שתרצו להכין את המתכון הזה:
- הוא קל להכנה – גם אם אתם לא חובבי אפייה, תוכלו להכין את הכנאפה הזו בקלות.
- היא טעימה להפליא – הכנאפה הזו היא פשוט מושחתת.
- היא אידיאלית לאירוח – כנאפה היא קינוח יפהפה ומושלם לאירוח.
אז למה אתם מחכים? קחו את המתכון הזה, כנסו למטבח והתחילו להכין את הכנאפה הגבינה הכי טעימה שאי פעם טעמתם!
מצרכים:
400 גרם שערות קדאיף
2 סוכר וניל
100 גרם חמאה
1/2 קג גבינה לבישול
אבקת סוכר
כוס סוכר
2 כוסות מים
זעפרן לא חובה
פיסטוק לקישוט
חצי לימון
כנאפה גבינה מתכון:
המתכונים הכי נצפים:
סלט קפרזה מתכון קלאסי
פטריות ממולאות ומוקרמות מתכון נדיר
קציצות בשר פרסיות מושלמות – גונדי ברנג'י
אופן הכנה:
1. להמיס את החמאה במיקרוגל.
2. לקלות את הפיסטוק במחבת כשתי דקות , לקרר ולקצוץ.
הכנת הסירופ:
1. להרתיח 2 כוסות מים עם 1 סוכר וניל , מעט זעפרן, כוס סוכר ומיץ מחצי לימון , להביא לרתיחה על אש בינונית ולבשל במשך רבע שעה עד לצמצום אבל לא מדי.
הכנת המלית:
1. לערבב בקערה גבינה , 2 כפות אבקת סוכר וסוכר וניל ולהניח בצד.
1. לחתוך את שערות הקדאיף לרצועות , לפתוח ולפזר את החמאה המומסת , לערבב עד אחידות.
2. לסדר במחבת רק חצי מכמות הקדאיף ולהדק היטב, לשים את מלית הגבינה ולשטח.
3. להוסיף את יתרת הקדאיף ושוב לשטח.
4. חשוב להדק מהצדדים.
5. להניח את המחבת על אש בינונית , כל צד במשך 5 דקות.
6. לקחת צלחת להניח על המחבת ולהפוך ולהחליק בחזרה למחבת לעוד 5 דקות.
7. להוציא לתוך תבנית מתאימה , לצקת מיד את הרוטב ולפזר את הפיסטוק הקלוי.
הגב