רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
איך בוחרים גריל גז ? זאת השאלה שעליה ננסה היום לתת עליה תשובה.
ישנם 2 סוגי גריל עיקריים: גריל פחם וגריל גז. גרילי גז מצטיינים בנוחות השימוש, ביכולת השליטה על האש והטמפרטורה, ובמהירות ודיוק הכנת מגוון מאכלים. לכן, הם נחשבים למועדפים עבור רבים.
עם זאת, ישנם אנשים שעדיין מעדיפים את חווית הבישול על גריל פחמים, אותו הם רואים כאותנטי יותר. המדריך הזה מתמקד בעיקר בבחירת גריל גז, הכולל תכונות ותפקודים מגוונים שדורשים הבנה מסוימת. גרילי גז יקרים יותר מגרילי פחם ומיועדים לשרת לאורך זמן, לכן חשוב לבחור אותם בקפידה.
הגודל של הגריל ומשטח הצלייה
בעת רכישת גריל, חשוב לשקול את המיקום שבו הוא ימוקם ואת הכמות המרבית של מזון שמתכננים להכין בו במפגש אחד. לרוב, ישנו קשר בין גודלו הפיזי של הגריל לבין גודל משטח הצלייה שלו, אך הדגמים השונים מציעים יחסים שונים בין הגודל הכולל לבין משטח הצלייה. לדוגמה, קיימים גרילים עם אזורים נוספים לעבודה ואחסון, או מבערים צדדיים, בנוסף למשטח הצלייה . על מנת לשמור על ניידות, יש לבחור בגריל קטן וקל יותר, תוך ויתור על חלק משטח משטח הצלייה ומשטחי העבודה הנוספים.
גודל משטח הצלייה:
הגב