סלט טבולה מתכון מהמם

סלט טבולה מתכון מהמם

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

4/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

סלט טבולה מתכון מהמם

מצרכים:
.5 כפות בורגול לא מבושל
2 עגבניות
2 ליים
100 גרם בצל ירוק
צרור פטרוזיליה (198 גרם)
צרור עלי נענע (14 גרם)
1/4 כוס שמן זית
מלח,פלפל שחור

סלט טבולה – חן במטבח:

המתכונים הכי נצפים:
סלט קפרזה מתכון קלאסי
סלט בטטות הכי טעים בעולם
בורקיטס טורקי עם תפוח אדמה מתכון מעלף

אופן הכנה:

1. מכסים את הבורגול במים חמים ומשאירים ל-30 דקות בצד.
2. חותכים את העגבניות, בצל ירוק, פטרוזיליה והנענע.
3. מערבבים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע והעגבניות.
4. מוסיפים את הבורגול לאחר שסיננו אותו וממשיכים לערבב.
5. מוסיפים מלח ופלפל שחור בהתאם לטעמכם האישי.
6. מוסיפים מיץ מ – 2 ליים.
7. מוסיפים את השמן זית.
8. מערבבים היטב את כל הסלט

סלט טבולה ערבי – טלי נחשונוב סבח

סלט טבולה ערבי
מצרכים:

1.5 כוסות בורגול
2 כוסות מים רותחים
1 צרור פטרוזיליה
3 עגבניות גדולות
1 בצל גדול סגול
1 מלפפון גדול
3 כפות שמן זית
1 לימונים
כפית מלח
1⁄2 כפית פלפל שחור

אופן הכנה:
1. משרים את הבורגול בקערה עם המים החמים, מכסים במגבת וממתינים כ-15 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
2. קוצצים את הפטרוזיליה, מלפפון, העגבניות והבצל, ומוסיפים לקערת הבורגול. ( לקצוץ דק ) .
3. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים.

סלט בורגול (טבולה) – דורית אלישע

סלט בורגול ערבי
מצרכים:

רבע צרור פטרוזיליה
כוס בורגול
רבע צרור כוסברה
רבע צרור נענע
3 בצלים ירוקים
3 עלי סלרי
חופן חמוציות
עגבניה
חופן צנוברים קלויים או אגוזים
2 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
מלח

אופן הכנה:

1. לקצוץ את כל הירק להשרות כוס בורגול שעה במים.
2. לתבל מלח ,פלפל ,שמן זית ,לימון .
3. להוסיף צנוברים או אגוזים קלויים, חמוציות .
4. קוביות עגבנייה בהגשה

סלט טבולה עם דלעת רימונים ואגוזים – טלי דוידוב

סלט טבולה עם דלעת רימונים ואגוזים
מצרכים:
מתאים כסלט לראש השנה וגם לברכות⁦❤️⁩
20 קוביות חתוכות של דלעת
חצי רימון קלוף
כוס בורגול מושרה במים פושרים.
רבע כוס אגוזים.
חצי לימון סחוט
כף חומץ 5%
רבע כפית טימין.
כף שמן
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

1. את הדלעת חותכים לקוביות מרססים במעט שמן מלח פלפל גרוס ומעט טימין ומכניסים לתנור ל10 – 15 חום גבוה.
2. מסננים את הבורגול לקערה מוסיפים שמן תבלינים לימון חומץ,את הרימונים והאגוזים מערבבים בקערה.
3. מוצאים מהתנור את הדלעת ומערבבים בעדינות עם כל המצרכים ובתאבון