סלט חצילים ופלפלים קלויים – מתכון קל וטעים

סלט חצילים ופלפלים קלויים - מתכון קל וטעים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

2/5 - למתכון דירוג של 14 חובבי בישול

סלט חצילים ופלפלים קלויים – מתכון קל וטעים

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30-40 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 2 חצילים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור

סלט חצילים ופלפלים קלויים על האש טעים פרווה,צמחוני וטבעוני בקלי קלות הערוץ הרשמי

מתכונים נוספים

באבא גנוש ביתי – סלט חצילים מעושן וטעים
מתכון לסלט חצילים נדיר לשבת הקרובה
עוגת שיש שוקולד מהירה קינוח מושלם לכל אירוע

אופן ההכנה:

  1. קולים את הירקות:

    • מחממים תנור ל-200 מעלות.
    • שוטפים את החצילים והפלפלים, מניחים על תבנית אפייה וקולים בתנור עד שהם מתרככים ומשחימים קלות (כ-30-40 דקות).
    • מוציאים מהתנור ומצננים.
  2. מכינים את החצילים:

    • מוציאים את בשר החצילים מהקליפה.
    • מעבירים את בשר החצילים למעבד מזון וטוחנים קלות.
    • מעבירים את החצילים הטחונים לקערה.
  3. מכינים את הפלפלים:

    • מסירים את הקליפה מהפלפלים הקלויים.
    • חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם החצילים.
  4. מתבלים ומגישים:

    • מוסיפים לקערה את השום הכתוש, הפטרוזיליה הקצוצה, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
    • מערבבים היטב וטועמים. מתקנים תיבול במידת הצורך.
    • מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או קר.

מתכון של ליטל אשואל