מתכון מושלם לבייגל אמריקאי

מתכון מושלם לבייגל אמריקאי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

מתכון מושלם לבייגל אמריקאי

מצרכים
3.5 כוסות קמח.
2/3 1 כוסות מים פושרים.
3 כפות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות מלח
פרג או שומשום לציפוי

בייגל אמריקאי – מיקי שמו:

המתכונים הכי נצפים:
הפרשת חלה מתכון מנצח וקל
בגט צרפתי מתכון מדהים
מתכון קל לפיתה ערבית

אופן הכנה:

1. בקערה שמים חצי כוס קמח( את שאר הכמות שמים בצד ),הסוכר והשמרים.
2. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מכסים ומשאירים לתפיחה חצי שעה.
4. מוסיפים את שארית הקמח והמלח ולשים בעזרת מיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
5. מכסים ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי (עד שהבצק מכפיל את הנפח).
6. ליצור מהבצק נקניק ולחלק ל-10 חתיכות שוות.
7. ליצור מכל חתיכה כדור ולשים על נייר אפייה, לכסות ולהשאיר לתפיחה חצי שעה.
8. יוצרים חור במרכז הבייגל.
9. שמים את הבייגל במים חמים ל-4 דקות והופכים צד.
10. שמים את הציפוי האהוב ( פרג או שומשום).
11. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
12. מכניסים לאפייה למשך 20 דקות בחום של 230 מעלות.