לחם פרנה מרוקאי ביתי

לחם פרנה מרוקאי ביתי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

דרגו את המתכון

לחם פרנה מרוקאי ביתי

מצרכים:
1 ק"ג קמח לבן
1/2 כף סוכר
1/2 כף דבש
1/2 1 כף שמרים
1/2 כוס שמן
1 כף מלח
2-3 כוסות מים חמימים.

לחם פרנה מאיר ממן מתכון:

המתכונים הכי נצפים:
מתכון מושלם לבייגל אמריקאי
הפרשת חלה מתכון מנצח וקל
בגט צרפתי מתכון מדהים

אופן ההכנה:
שמים את הקמח בקערה
מוסיפים את הסוכר, הדבש והשמרים ומערבבים קלות.
מוסיף את השמן ומערבב שוב .
מוסיף מים בהדרגה ומערבב .
מוסיף את המלח ומערבב.
מוסיף מים ומערבב עד לקבלת בצק נעים כפי שרואים בסרט.
מתפיחים כחצי שעה שעה.
יוצרים 4-5 עיגולים ומתפיחים שוב כחצי שעה נוספת.
מרדדים כל עיגול לצורת לחם עגול ולעובי רצוי.
מכניסים לסיר גריל (ראו בסרט) מתיזים על הבצק מעט מים ואופים, כשצד אחד מוכן הופכים את הלחם ואופים שוב.
ניתן לאפות בתנור אפייה רגיל, אך המרקם והטעם יהיו שונים מהגריל שייתן צורה וטעם אותנטיים.