רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
חצילים בתנור עם פירורי לחם – קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 20-25 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 1-2 חצילים, פרוסים
- פירורי לחם
לבלילה:
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית פפריקה אדומה
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
-
מכינים את הבלילה: בקערה קטנה, מערבבים היטב את שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה והביצה.
-
מצפים את החצילים: טובלים כל פרוסת חציל בבלילה משני הצדדים, ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם.
-
אופים:
- מסדרים את פרוסות החצילים המצופות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-25 דקות, או עד שהחצילים מזהיבים ומתרככים.
מתכון של צביה אורן
הגב