חצילים בתנור עם פירורי לחם – קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים

חצילים בתנור עם פירורי לחם - קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

1.9/5 - למתכון דירוג של 18 חובבי בישול

חצילים בתנור עם פירורי לחם – קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 20-25 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 1-2 חצילים, פרוסים
  • פירורי לחם

לבלילה:

  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה אדומה
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבלילה: בקערה קטנה, מערבבים היטב את שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה והביצה.

  2. מצפים את החצילים: טובלים כל פרוסת חציל בבלילה משני הצדדים, ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם.

  3. אופים:

    • מסדרים את פרוסות החצילים המצופות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-25 דקות, או עד שהחצילים מזהיבים ומתרככים.

מתכון של צביה אורן