רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
בגט צרפתי מתכון מדהים
מצרכים:
פוליש:
1/4 כוס קמח לבן
קמצוץ שמרים לחים
1/4 כוס מים פושרים
לבצק:
1 כפית שמרים
1/3 כוס מים
1/3 1 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
בגט רך – אורטל כץ
המתכונים הכי נצפים:
הפרשת חלה מתכון מנצח וקל
מתכון קל לפיתה ערבית
קציצות עוף ואפונה מתכון טעים במיוחד
אופן הכנה :
הפוליש :
מערבבים את כל החומרים לפוליש ולשים במשך כמה דקות.
מניחים לשעתיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר ואחרכך ל-12 שעות במקרר.
הבצק:
1. מערבבים את השמרים,המים,חצי כוס פוליש,הקמח והמלח. לשים לאט במשך 3 דקות,מוסיפים את המלח ולשים במשך 7 דקות נוספות.
2. מכסים את הבצק ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
3. מגלגלים לצורה הרצויה.
4. מניחים את הבצק לשעה נוספת.חורצים 4 חריצים עוקבים לאורך הבגט בעזרת סכין( עדיף סכין יפני) , ואופים בתנור בחום גבוה של 230 מעלות כחצי שעה.
הגב